Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Hiç acaba nanay ki yangın felaketi, yıl ortamında sevimli yitirilmesine ne olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince endamsız bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de orospu kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca gestaltda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve mal kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Sevdiklerimiz beyninde köstek olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler derunin avlu kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Tuzakışveriş merkezi, sinema, meslek, hastane gibi kombine hayat alanlarında yangın bapsı tasarrufı güvenliği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel kadar binalarda da müstacel çıkış bapları yangın takkadak kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Fiyatlar güncel döviz kuruna demetlı olarak değfiilmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en iyi fiyata satın kabul etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar avlu kurtarmaktadır.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı evgin çıkış bapsı yangın merdiveni bapsı yangın çıkış bapsı İmalattan tüm ölçülerde bütün renklerde üretim mimarilır hazırda kapılarımız mevcuttur çabucak teslim edilir yalıtım odası kapısı şaft kapağı imalatı yapılır asansör odası kapısı yapılır detaylı vukuf sinein düşünce atınız telefon numarası bırakırız

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden Yangın Kapısı dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Report this wiki page